Een workshop aanmelden

Je wilt een workshop geven. Fijn! Daarvoor hebben we wel wat gegevens van je nodig. Als je het onderstaande formulier invult een een paar bestanden verstuurt, hebben we in principe alles wat we nodig hebben om je workshop op de agenda te plaatsen.

Het formulier biedt helaas geen mogelijkheid om bestanden mee te sturen. Die hebben we wel van je nodig:

  1. Een profielfoto. Stuur een foto van jezelf met voldoende wit eromheen, zodat we die in een ovaal kunnen zetten. Zie de diverse aankondigingen in de agenda voor voorbeelden. Als we al een profielfoto van je hebben, hoef je die uiteraard niet mee te sturen.
  2. Eén of meer foto’s van je workshop als je die hebt.

Bestanden kun je versturen naar Theo van der Ster.

Wil je meer tekst op de aankondiging dan je op het formulier kwijt kunt, stuur deze dan naar Theo van der Ster. Hierbij kun je denken aan meer info over jezelf, je werkwijze, verwijzingen naar andere workshops, links naar een andere website, zoals Facebook en LinkedIn enz. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je wilt, des te eerder kunnen we je aankondiging plaatsen.

Is er sprake van een maximaal aantal deelnemers, dan zetten we een inschrijfformulier voor je bij de aankondiging. De inschrijvingen gaan naar jouw e-mailadres; je bent dus zelf verantwoordelijk voor de communicatie met deelnemers. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunnen we het inschrijfformulier verwijderen of laten staan, zodat je een wachtlijst kunt aanleggen en voor jezelf een lijst kunt bijhouden van mensen die in je activiteiten geïnteresseerd zijn.

Vergeet niet een profielfoto en één of meer foto’s van je workshop (of foto’s die ermee te maken hebben) te mailen naar Theo van der Ster, en vergeet ook niet de Informatie voor workshopgevers te lezen. Daar staat belangrijke informatie in.