Bijdragen – een workshop geven

Heb je een workshop of activiteit die je graag breder onder de aandacht wilt brengen en past deze volgens jou in de sfeer van de Groene Vlinder (zie de agenda voor een overzicht van de huidige activiteiten), dan kun je hier je workshop opgeven, zodat wij deze op de agenda kunnen plaatsen.

Klik hier om je workshop op te geven. Op de pagina die verschijnt vind je een formulier met velden voor de informatie die we nodig hebben om je workshop in de agenda op deze site en op Facebook te plaatsen. Je vindt tevens een e-mailadres waarnaar je afbeeldingen en foto’s kunt sturen.

Lees voor je aan je workshop begint ook de informatie op deze pagina nog even door.

Heb je nog vragen voordat je je workshop wilt aanmelden of wil je alleen meer informatie, neem dan contact met ons op middels het formulier op de contactpagina.

Activiteiten voor de Groene Vlinder worden in principe gratis aangeboden en trekken doorgaans tussen de tien en dertig deelnemers.

Als je een workshop organiseert voor de Groene Vlinder krijg je daar dus geen geld voor. Dat wil echter niet zeggen dat het je niets oplevert.

  • Je brengt je activiteiten onder de aandacht van een nieuwe doelgroep.
  • Je krijgt “exposure”. Dat wil zeggen dat je naam door meer en door nieuwe mensen wordt gezien.
  • In de aankondiging van je activiteit verwijzen we uiteraard naar jouw site. Dat levert je weer publiciteit op voor je activiteiten.

En ten slotte biedt de Groene Vlinder een grote groep mensen die daar normaal gesproken van verstoken blijft toegang tot workshops over persoonlijke groei en alles wat daarmee te maken heeft.

Spreekt het bovenstaande je aan? Waarom probeer je het dan niet eens een keer. En als je eerst de sfeer wilt proeven, kom dan rustig eerst eens een keer langs als deelnemer.