Transformatiespel 29-6-2018

Door Rikie van Well. Zie haar website voor meer informatie over Rikie.

Het spelen van het Transformatiespel is een verrassend speelse manier om jezelf en anderen te leren kennen. Je leert begrijpen hoe je jouw levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen, of het nu gaat om persoonlijke vragen of om het verbeteren van relaties.

Het spel geeft je een nieuwe kijk op jezelf, houdt je een spiegel voor, werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden, dringt op een prettige manier door tot de kern van elke vraag. De leidraad wordt gevormd door het persoonlijke thema dat elke speler aan het begin van het spel kiest. Om dat thema helder te krijgen houden we vooraf een korte meditatie.

Het kan gaan om een doel dat je wilt bereiken, een vraag of een probleem. Om dat doel te bereiken of antwoorden te krijgen, zet je stappen op je levenspad. Het speelbord heeft vier levenspaden, voor elke speler een. Er wordt gespeeld op vier verschillende niveaus die je stap voor stap bewandelt: het fysieke niveau: wat o.a. te maken heeft met geld, materie en gezondheid; het emotionele niveau: je gevoelsmatige beleving; het mentale niveau: je manier van denken en het spirituele niveau: zingeving en inspiratie.

Hoewel je het spel met 3 andere medespelers speelt, gaat het niet om winnen!

Programma en tijden

Vrijdag 29 juni 2018
9.30 uur Inloop en koffie/thee à 1,25 euror
10.00 tot 13.00 uur met eventuele uitloop: Transformatiespel

Maximaal aantal deelnemers 12. Inschrijven middels onderstaand formulier. Mensen die zich inschrijven als het maximale aantal is bereikt, komen op een wachtlijst voor het geval er deelnemers uitvallen. Mocht je verhinderd zijn, dan horen we dat dus graag, ook als het op het laatste moment is. Vul in dat geval het formulier nogmaals in en meld in het veld Opmerkingen dat je niet komt.

Locatie Wijkcentrum De Dommel
Adres: Bennekelstraat 131, 5654 DD Eindhoven
Telefoon: 040 251 3813

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • De Dommel stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • In verband met zaalgroottes en reserveringen weten we graag van tevoren hoeveel mensen er komen. Daarom staat er bij elke aankondiging een aanmeldformulier. Mocht je dat formulier hebben ingevuld en om een of andere reden niet kunnen komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat is handig voor ons en bovendien een teken van respect tegenover de workshopgever, die tenslotte gratis haar/zijn tijd beschikbaar stelt. Dit geldt nog veel meer als een workshop een maximum aantal deelnemers heeft. Want als je je hebt aangemeld en niet komt, houd je onterecht een plek bezet, een plek die heel waardevol kan zijn voor iemand anders.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.