Ontdek het kind in jezelf 23-2-2018

Deze workshop wordt gegeven door Rikie van Well. Meer informatie over Rikie vind je op haar website.

In deze workshop gaan we op zoek naar ons innerlijke kind.
Om dat specifieke kind in onszelf te kunnen vinden, gebruiken we foto’s. Samen met een mededeelnemer proberen we helder te krijgen wat dit kind ons wil zeggen. We ronden af met een kunstzinnige opdracht.

Reacties van eerdere deelnemers:

 • Waardevolle workshop ontdek je kind.
 • Ik denk dat ieder die mee gedaan heeft aan deze workshop opnieuw contact mocht maken met zijn of haar kind.
 • Veel mooie inzichten heeft het mij mogen geven. Bedankt voor het samenzijn.
 • Was een zeer waardevolle en interessante ochtend vanmorgen, heel erg bedankt!
 • Het was geweldig vandaag Rikie, grote complimenten!
  – Zeer dankbaar voor deze workshop die een diepe laag van mij opende en me liet zien hoe rijk het leven is als je in Tanzania als kind op straat woont en je onvoorwaardelijk geliefd, gezien en gewaardeerd wordt.

Programma en tijden

Vrijdag 23 februari
13.00 uur inloop
13.30 uur start workshop
15.30 uur einde workshop

Er is geen maximum aantal deelnemers maar we weten wel graag van tevoren hoeveel mensen er komen en vragen je daarom je middels het onderstaande formulier aan te melden. Ben je verhinderd, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat kan door het formulier nogmaals in te vullen en in het veld Opmerkingen te vermelden dat je niet kunt komen.

Locatie Wijkcentrum De Dommel
Adres: Bennekelstraat 131, 5654 DD Eindhoven
Telefoon: 040 251 3813

Huisregels

 • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
 • De Dommel stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
  • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
  • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
 • In verband met zaalgroottes en reserveringen weten we graag van tevoren hoeveel mensen er komen. Daarom staat er bij elke aankondiging een aanmeldformulier. Mocht je dat formulier hebben ingevuld en om een of andere reden niet kunnen komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat is handig voor ons en bovendien een teken van respect tegenover de workshopgever, die tenslotte gratis haar/zijn tijd beschikbaar stelt. Dit geldt nog veel meer als een workshop een maximum aantal deelnemers heeft. Want als je je hebt aangemeld en niet komt, houd je onterecht een plek bezet, een plek die heel waardevol kan zijn voor iemand anders.
 • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.