Lifehacks

In de meest algemene vorm bieden lifehacks je manieren om je leven makkelijker, efficiënter, leuker en vollediger te leven. Daar valt heel veel onder, en de ene lifehack levert je meer op dan de andere. Wat Gerdy Heek ons op 12-01-2018 in het Evoluon liet zien en ervaren, valt in de categorieën heel leuk en heel nuttig. Haar workshop was een belevenis. We kregen waardevolle tips en inzichten, en we hadden ook nog eens een heel leuke ochtend.

Gerdy heeft nog veel meer te bieden. Wil je je leven bewust vormgeven, dan kun je eens kijken op Life Plan Design.

Gerdy is ook te vinden op Facebook en LinkedIn:
Facebook: http://www.facebook.com/gerdyheek
LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/gerdyheek

Gratis boek


Gerdy’s zakenpartner Nisandeh Neta heeft een boek geschreven vol met lifehacks dat ze gratis weggeven op www.lifeplandesign.com. Je betaalt alleen zelf de verzendkosten a 6,95. Ik heb het boek al, en het is echt onbegrijpelijk dat ze dit gratis weggeven. Het is niet alleen waardevolle content maar ook nog eens waanzinnig vormgegeven, dus het is een geweldig cadeautje.

KLIK HIER om het boek te bestellen.

Foto’s en video

Klik op een foto voor een grotere weergave.