Yoga ervaren 22-01-2018

Yoga ervaren – ontspannen tijdens de inspanning!

Ben je benieuwd wat yoga voor jou kan betekenen? Wil je meer rust, ruimte en verbinding in je leven ervaren? Kom dan naar deze workshop. Ik ben Sandra Vogelzangs, yogadocente en begeleid je graag op een enthousiaste en professionele manier.

De workshop zal bestaan uit praktische theorie, diverse yogahoudingen (asana’s), ademhalingsoefeningen, ontspanningsmomenten en een eindontspanning. De workshop is geschikt voor zowel beginners als de wat meer gevorderde yogabeoefenaar.

Mijn stijl van lesgeven kan het best omschreven worden als een redelijk zachte manier van Hatha Yoga met Indiase invloeden. We zullen steeds weer even stil staan bij hoe je je voelt. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat je gedurende de houdingen ontspanning ervaart in een goede Alignment. Dit zodat je energie volop kan stromen en je een lekker rustig en tevreden gevoel ervaart.

Mensen die ik heb mogen lesgeven ervaren mijn lessen als liefdevol, rustgevend, enthousiast, persoonlijk en professioneel.

Meer informatie over Sandra Vogelzangs vind je op deze website, en je kunt haar ook vinden op Facebook en op LinkedIn.

Programma en tijden

Maandag 22 januari 2018
Inloop: vanaf 12.30 uur
Start: 13.00 tot ongeveer 14.15 uur met mogelijkheid om na te praten.

Maximaal aantal deelnemers 25. Inschrijven middels onderstaand formulier. Mensen die zich inschrijven als het maximale aantal is bereikt, komen op een wachtlijst voor het geval er deelnemers uitvallen. Mocht je verhinderd zijn, dan horen we dat dus graag, ook als het op het laatste moment is. Vul in dat geval het formulier nogmaals in en meld in het veld Opmerkingen dat je niet komt.

NB: Ik heb zelf 11 yogamatten ter beschikking. Geef je even aan bij de inschrijving of je hier gebruik van wilt maken? Als je zelf een yogamat hebt en deze mee kunt nemen is dat dus fijn (en mag je dat bij inschrijving ook alvast aangeven).

Je kunt zelf een grote handdoek/strandlaken en flesje water meenemen. Dit hoeft niet.

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • Het Evoluon stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar en ziet dat als een vorm van social return. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • Consumpties zijn uitsluitend tegen betaling te verkrijgen in het restaurant van het Evoluon. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • In verband met zaalgroottes en reserveringen weten we graag van tevoren hoeveel mensen er komen. Daarom staat er bij elke aankondiging een aanmeldformulier. Mocht je dat formulier hebben ingevuld en om een of andere reden niet kunnen komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat is handig voor ons en bovendien een teken van respect tegenover de workshopgever, die tenslotte gratis haar/zijn tijd beschikbaar stelt. Dit geldt nog veel meer als een workshop een maximum aantal deelnemers heeft. Want als je je hebt aangemeld en niet komt, houd je onterecht een plek bezet, een plek die heel waardevol kan zijn voor iemand anders.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.