Opstellingen 22-12-2017

Om het jaar goed af te sluiten en krachtig 2018 in te gaan: in stroming met opstellingen!

Deze ochtenden gaan we aan de slag met ‘Het nieuwe opstellen’*

NB: Deze workshop is ook op 15-12-2017 gegeven en wordt herhaald op 22-12-2017. Kon je er op de 15e niet bij zijn, grijp dan nu je kans om deze bijzondere ervaring mee te maken.

Wat zijn opstellingen?

Alles in het leven verhoudt zich op een bepaalde manier tot elkaar. Afhankelijk van de plek voelt het goed of voelt het niet goed. Door het op te stellen in de ruimte gaat het leven, je voelt wat er mag bewegen. Door intuitief afstemmen en de stroom te volgen ontstaat er ruimte.

Je kan werkelijk alles opstellen en zo onderzoeken hoe je je er tot verhoudt. Waar de energie stagneert en waar de ruimte is voor stroming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je relatie tot je werk, je familie of je gezondheid.

Het proces geeft veel inzichten die je weer nader tot jezelf brengen, in de kracht van je kern. 

Tijdens deze workshop in het Evoluon gaan we aan de slag met wat er op dat moment leeft, dus elke workshop is anders. 

Je hoeft geen ervaring met opstellingen te hebben om deel te nemen. 

Laat jezelf verrassen!

*’Het nieuwe opstellen,’ Hylke Bonnema

Andrea Schrijen heeft haar passie gevonden in ‘het nieuwe opstellen,’ Een coachingsmethode die snel en effectief de kern blootlegt. Zonder veel praten, vooral door te zijn. Een aandachtig aanwezig zijn, ruimte gevend aan het proces. “Het is pure magie en elke keer ben ik weer ontroerd van welke verschuiving ik getuige mag zijn. Als designer en kunstenaar was ik bezig met de maakbare wereld, nu als coaching nomad ben ik bezig met de laatbare wereld. Mensen begeleiden los te laten wat hen weerhoudt van hun ware kracht.”

Programma en tijden

Vrijdag 22 december
09.30 uur inloop
10.00 uur start workshop
12.00 uur einde workshop met mogelijkheid om nog even na te kletsen

Maximaal aantal deelnemers is 10. Inschrijven middels onderstaand formulier. Mensen die zich inschrijven als het maximale aantal is bereikt, komen op een wachtlijst voor het geval er deelnemers uitvallen. Mocht je verhinderd zijn, dan horen we dat dus graag, ook als het op het laatste moment is. Vul in dat geval het formulier nogmaals in en meld in het veld Opmerkingen dat je niet komt.

NB: Er zijn ondertussen 10 aanmeldingen binnen. De workshop is dus vol. Omdat het echter altijd mogelijk is dat er mensen uitvallen, houden we een reservelijst bij. Wil je dus nog een kans maken om alsnog mee te kunnen doen, schrijf je dan in voor een plek op deze lijst. Zodra er weer een workshop opstellingen komt, krijg je als eerste bericht.

Locatie: Evoluon
Adres: Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Telefoon: 040-2504620
Parkeergelegenheid op het terrein van Evoluon
Openbaar vervoer: Hermes buslijn 401, 402 & 403 vanaf Eindhoven CS.

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • Het Evoluon stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar en ziet dat als een vorm van social return. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • Consumpties zijn uitsluitend tegen betaling te verkrijgen in het restaurant van het Evoluon. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • In verband met zaalgroottes en reserveringen weten we graag van tevoren hoeveel mensen er komen. Daarom staat er bij elke aankondiging een aanmeldformulier. Mocht je dat formulier hebben ingevuld en om een of andere reden niet kunnen komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat is handig voor ons en bovendien een teken van respect tegenover de workshopgever, die tenslotte gratis haar/zijn tijd beschikbaar stelt. Dit geldt nog veel meer als een workshop een maximum aantal deelnemers heeft. Want als je je hebt aangemeld en niet komt, houd je onterecht een plek bezet, een plek die heel waardevol kan zijn voor iemand anders.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.