Inspiratie-ochtend

De inspiratie-ochtend van 17-11-2017 begon met een introductie door Jacoline Peek. Vervolgens zongen Jeroen Spapens en Richard Hereijgers twee door Jeroen geschreven liedjes. Voor de pauze was er nog een door Theo van der Ster geleide jump, en na de pauze vertelde Marcel Lahaije een boeiend en heel persoonlijk verhaal verteld waar velen zich in konden vinden. Sanne van Bekkum wist ons te raken met haar persoonlijkheid en een tekst uit Liefdesbang. We hopen hen allemaal binnenkort weer terug te zien.

Marcel had voor iedereen een schatkaart meegenomen.

Hieronder een foto-impressie van achtereenvolgens Jeroen en Richard, Theo, Marcel en Sanne.

En hieronder drie video’s: de introductie door Jacoline Peek, muziek door Jeroen Spapens en Richard Hereijgers, en ten slotte de reis van de held door Marcel Lahaije.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *