Access Consciousness

De workshop van Gerald Gans ging over Access Consciousness in het algemeen en over de Access Bars in het bijzonder. We kregen heel veel informatie (over veel meer dan alleen Access Consciousness), er werden interessante vragen gesteld en werden nog interessantere antwoorden gegeven. En we kregen de kans om de Bars op elkaar te oefenen.

Wie meer wil weten over Access Consciousness en de Access Bars kan terecht op de volgende websites:

Klik hier voor informatie over Access Bars
Klik hier voor informatie over Gerald Gans
Klik hier voor Geralds pagina op Facebook

Op deze webadressen kun je ook terecht als je meer informatie wilt of als je een cursus Access Bars wilt volgen. Tijdens deze ééndaagse cursus (die op 9 december 2017 in Eindhoven wordt gegeven) leer je zelf behandelingen te geven. Je krijgt een certificaat en je kunt jezelf practitioner noemen.

De kosten van de cursus zijn € 270 tot het einde van het jaar; daarna gaat de prijs omhoog naar € 300. Meer informatie vind je op de site van de hartfluisteraar en op deze Facebook-pagina. Inschrijven kan via het volgende e-mailadres: accesshartkracht@gmail.com. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken voor vragen of als je op de hoogte gehouden wilt worden over toekomstige Bars Classes of andere evenementen van de Hartfluisteraar.

Access Consciousness en de Access Bars genieten in de randstad al veel bekendheid en zijn ook in Brabant in opkomst. Binnenkort wordt er een mailgroep gestart voor practitioners in deze regio, zodat mensen behandelingen kunnen uitwisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *