Intuïtief tekenen

De workshop Intuïtief tekenen trok veel belangstelling. Josephine gaf een uitgebreide introductie waarin ze haar persoonlijk verhaal vertelde hoe ze van arts uiteindelijk bij het tekenen en schrijven is gekomen. Ze gaf in een heldere PowerPoint-presentatie aan wat de voordelen van intuïtief tekenen zijn en wat er allemaal uit een gemaakte tekening valt te ontdekken.

Daarna begonnen iedereen heel aandachtig en in stilte aan zijn tekening te werken. Na mate de tijd verstreek en de tekeningen vorderden begonnen velen elkaars werk te bewonderen en te bespreken. Leuk om te ervaren dat iedereen wat anders ziet in de gemaakte kunstwerken. De resultaten waren enorm divers. De tijd vloog om en voor dat we het in de gaten hadden was de tijd verstreken. Ik had nog wel een uurtje verder willen kleuren.

Wat een mooie vormen, tekeningen kwamen er tevoorschijn vandaag bij deze workshop van Josephine voor de Groene Vlinder in het Evoluon in Eindhoven! Josephine Rozenberg en Maria Henssen vertellen hier hoe zij de tekenworskhop ervaren hebben.

Hieronder Josephine’s bericht op haar Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *