Creëren van overvloed

Jeroen Spapens heeft voor de Groene Vlinder een inspirerende workshop gegeven. We mochten weer nieuwe mensen ontvangen bij deze workshop. We zijn de ochtend begonnen met een Jump (een methode waarin we kunnen ontmoeten, verbinden en ontwikkelen).

Jeroen gaf daarna een uitleg van de zeven stappen naar overvloed, volgens een boek van Deepak Chopra. Dit verder met aangevuld bij iedere stap met een zelf geschreven muzieknummer, in samenwerking met Richard Hereijgers.

Deze nummers waren ontstaan uit eigen ervaringen in het leven, en passend bij de diverse stappen. We zijn onder andere nieuwsgierig geworden naar onder andere de boeken van Deepak Chopra en The Secret.

Sommige stappen in deze workshop zijn herkenbaar voor de workshopbezoekers, en geven een aanleiding om andere stappen verder te gaan ontdekken voor onszelf.

Jeroen vertelde dat in principe alles in overvloed beschikbaar is, en dat je het zelf kunt activeren op de juiste manier.

Deze ochtend was slechts een kleine uiteenzetting van de zeven stappen naar overvloed.

De door Jeroen en Richard gezongen liedjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *