Familieopstelling 24-11-2017

Marjolein Willems geeft op 24 november 2017 een workshop familieopstellingen. De workshop vindt plaats in het Evoluon en er is ruimte voor 10 deelnemers.

We maken allemaal onderdeel uit van systemen zoals ons gezin, familie, vrienden, school en werk. Een familieopstelling is een prachtige methode, die zichtbaar en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder. Het geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. Je kunt deze ochtend een vraag inbrengen ( +/- 3 vraagstellers) of deelnemen als representant.

Programma en tijden

Vrijdag 24 november
09.30 uur inloop
10.00 uur start workshop
12.00 uur einde workshop met mogelijkheid om nog even na te kletsen

Maximaal aantal deelnemers is 10. Inschrijven middels onderstaand formulier. Mensen die zich inschrijven als het maximale aantal is bereikt, komen op een wachtlijst voor het geval er deelnemers uitvallen. Mocht je verhinderd zijn, dan horen we dat dus graag, ook als het op het laatste moment is. Vul in dat geval het formulier nogmaals in en meld in het veld Opmerkingen dat je niet komt.

NB: Er zijn ondertussen 10 aanmeldingen binnen. De workshop is dus vol. Omdat het echter altijd mogelijk is dat er mensen uitvallen, houden we een reservelijst bij. Wil je dus nog een kans maken om alsnog mee te kunnen doen, schrijf je dan in voor een plek op de deze lijst.

Locatie: Evoluon
Adres: Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Telefoon: 040-2504620
Parkeergelegenheid op het terrein van Evoluon
Openbaar vervoer: Hermes buslijn 401, 402 & 403 vanaf Eindhoven CS.

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • Het Evoluon stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar en ziet dat als een vorm van social return. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • Consumpties zijn uitsluitend tegen betaling te verkrijgen in het restaurant van het Evoluon. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • In verband met zaalgroottes en reserveringen weten we graag van tevoren hoeveel mensen er komen. Daarom staat er bij elke aankondiging een aanmeldformulier. Mocht je dat formulier hebben ingevuld en om een of andere reden niet kunnen komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat is handig voor ons en bovendien een teken van respect tegenover de workshopgever, die tenslotte gratis haar/zijn tijd beschikbaar stelt. Dit geldt nog veel meer als een workshop een maximum aantal deelnemers heeft. Want als je je hebt aangemeld en niet komt, houd je onterecht een plek bezet, een plek die heel waardevol kan zijn voor iemand anders.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *