Chakrahealing

De introductieworkshop van Lila over de zeven basischakra’s is goed bezocht. We zijn de ochtend begonnen met een jump (een gespreksmethode waarin we ontmoeten, verbinden en ontwikkelen).

Lila gaf een korte uitleg over de zeven basischakra’s en de energie-uitstralingen met betrekking tot het lichaam. Daarna maakten we via  een begeleidende cd een reis ofwel chakrameditatie langs onze chakra’s, om uiteindelijk weer terug te keren bij onze basis/wortelchakra.

Lila vertelde dat in principe alles met energie geheald kan worden. Onder leiding van Lila deden we enkele energieoefeningen om te voelen en ervaren dat in principe iedereen die energie van nature bezit en kan gebruiken.

Deze ochtend was slechts bedoeld als een korte uiteenzetting van de betekenissen van de chakra’s en om de energieën te ervaren door middel van kleine oefeningen. Dit was leuk om te ervaren en het maakt nieuwsgierig naar meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *