Inspiratie-ochtend 17-11-2017

Tijdens deze inspiratieochtend leggen we je graag uit wie en wat de Groene Vlinder is en wat je precies bij ons kunt komen doen of ervaren.

We gaan deze ochtend jumpen, Dit is een interactieve gespreksmethode waarin je jezelf en de ander beter leert kennen. Daarnaast zal gastspreker Marcel Lahaije jullie inspireren met zijn verhaal. Kijk voor meer info op www.dereisvandeheld.nu.

Marcel Lahaije

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven? Alsof je nog een belangrijke rol te spelen hebt in een ongeschreven verhaal? Een verhaal waarin jij de held bent en bijzondere krachten bezit. En met die bijzondere krachten kun jij een bijdrage leveren om de wereld tot een mooiere plek te maken!

Diep in je hart weet je dat dit over jou gaat. Maar om de één of andere reden is het er nog niet van gekomen om jouw epische verhaal tot leven te laten komen. Het is er nog niet van gekomen om jezelf te laten zien, om écht jezelf te zijn. Er is iets dat je tegenhoudt en als je eerlijk bent weet je ook wat dat is.

Hoe lang ga je nog wachten voordat je de held in jezelf los laat? Wat moet er nog gebeuren voordat je in actie komt? Wanneer ga jij jouw legendarische verhaal vertellen?

Maybe it’s time to change…

Programma en tijden

09.30 Inloop
10.00 Welkom en intro
10.05 Muzikale omlijsting door Richard Hereijgers en Jeroen Spapens
10.15 Jump
10.45 Pauze
11.00 Marcel Lahaije
11.45 Sanne van Bekkum inspiratie/meditatieverhaal
12.00 Einde programma, gelegenheid tot napraten

Er is geen maximum aantal deelnemers maar we weten wel graag van tevoren hoeveel mensen er komen en vragen je daarom je middels het onderstaande formulier aan te melden. Ben je verhinderd, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat kan door het formulier nogmaals in te vullen en in het veld Opmerkingen te vermelden dat je niet kunt komen.

Als je wilt blijven lunchen in het Evoluon (een Groene Vlinder-lunch bestaat uit vegetarische soep, een broodje kaas en koffie/thee/melk voor € 6,50), vul dan bij opmerkingen in ‘lunch mee’. Bij aankomst ’s ochtends kun je bij het restaurant deze lunch afrekenen.

Locatie: Evoluon
Adres: Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Telefoon: 040-2504620
Parkeergelegenheid op het terrein van Evoluon
Openbaar vervoer: Hermes buslijn 401, 402 & 403 vanaf Eindhoven CS.

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • Het Evoluon stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar en ziet dat als een vorm van social return. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • Consumpties zijn uitsluitend tegen betaling te verkrijgen in het restaurant van het Evoluon. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • In verband met zaalgroottes en reserveringen weten we graag van tevoren hoeveel mensen er komen. Daarom staat er bij elke aankondiging een aanmeldformulier. Mocht je dat formulier hebben ingevuld en om een of andere reden niet kunnen komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat is handig voor ons en bovendien een teken van respect tegenover de workshopgever, die tenslotte gratis haar/zijn tijd beschikbaar stelt. Dit geldt nog veel meer als een workshop een maximum aantal deelnemers heeft. Want als je je hebt aangemeld en niet komt, houd je onterecht een plek bezet, een plek die heel waardevol kan zijn voor iemand anders.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *