Progressie Sessie

Tijdens de ochtend met Kunstzinnige Coach Angelique Desiree op 6-10-2017 zagen we onze creatieve ‘mission statement’ gaandeweg onder onze eigen vingers ontstaan. Het was een leuke en vooral ontspannen workshop waarin we aan de hand van vier van de vijf elementen (lucht, water, aarde, vuur) inzicht kregen in onze persoonlijkheid. Meer duidelijkheid over wat die persoonlijkheid beweegt en wat dat voor onze missie betekent, kregen we door ons onbewuste via onze creativiteit in symbolen en kleuren zichtbaar te maken en daar intuïtieve conclusies uit te trekken.

Daar rolde niet voor iedereen een kant-en-klare missie uit maar de verschillende vragen en antwoorden zullen nog lang doorwerken en wellicht in de toekomst nog zorgen voor meer begrip en verdieping.

Er was veel belangstelling voor deze workshop, en we hebben helaas een aantal mensen moeten teleurstellen omdat er maar plaats was voor twaalf deelnemers. We hopen echter dat we Angelique bereid kunnen vinden om haar workshop nog een keer voor de Groene Vlinder te geven.

Wil je zo lang niet wachten, kijk dan eens op de website van Angelique. Daar vind je behalve veel informatie en een gratis te downloaden ebook ook aanbiedingen en informatie over trainingen en privé-sessies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *