Transformatiespel 6-11-2017

Door Rikie van Well. Zie haar website voor meer informatie over Rikie.

Het spelen van het Transformatiespel is een verrassend speelse manier om jezelf en anderen te leren kennen. Je leert begrijpen hoe je jouw levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen, of het nu gaat om persoonlijke vragen of om het verbeteren van relaties.

Het spel geeft je een nieuwe kijk op jezelf, houdt je een spiegel voor, werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden, dringt op een prettige manier door tot de kern van elke vraag. De leidraad wordt gevormd door het persoonlijke thema dat elke speler aan het begin van het spel kiest. Om dat thema helder te krijgen houden we vooraf een korte meditatie.

Het kan gaan om een doel dat je wilt bereiken, een vraag of een probleem. Om dat doel te bereiken of antwoorden te krijgen, zet je stappen op je levenspad. Het speelbord heeft vier levenspaden, voor elke speler een. Er wordt gespeeld op vier verschillende niveaus die je stap voor stap bewandelt: het fysieke niveau: wat o.a. te maken heeft met geld, materie en gezondheid; het emotionele niveau: je gevoelsmatige beleving; het mentale niveau: je manier van denken en het spirituele niveau: zingeving en inspiratie.

Hoewel je het spel met 3 andere medespelers speelt, gaat het niet om winnen!

Programma en tijden

Maandag 6 november 2017
Deel 1: 10 tot 12 uur
Pauze van 12 tot 12.30 uur
Deel 2: 12.30 tot ongeveer 14 uur

Maximaal aantal deelnemers 16. Inschrijven middels onderstaand formulier. Mensen die zich inschrijven als het maximale aantal is bereikt, komen op een wachtlijst voor het geval er deelnemers uitvallen. Mocht je verhinderd zijn, dan horen we dat dus graag, ook als het op het laatste moment is. Vul in dat geval het formulier nogmaals in en meld in het veld Opmerkingen dat je niet komt.

NB: Er zijn ondertussen 16 aanmeldingen binnen. De workshop is dus vol. Omdat het echter altijd mogelijk is dat er mensen uitvallen, houden we een reservelijst bij. Wil je dus nog een kans maken om alsnog mee te kunnen doen, schrijf je dan in voor een plek op de deze lijst.

Locatie: Evoluon
Adres: Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Telefoon: 040-2504620
Parkeergelegenheid op het terrein van Evoluon
Openbaar vervoer: Hermes buslijn 401, 402 & 403 vanaf Eindhoven CS.

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • Het Evoluon stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar en ziet dat als een vorm van social return. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • Consumpties zijn uitsluitend tegen betaling te verkrijgen in het restaurant van het Evoluon. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *