Intuïtief tekenen 27-10-2017

Ik ben dr. Josephine Rozenberg-de Jongh, arts, auteur en sedert 2 jaar coach intuïtief tekenen.

Intuïtief tekenen is nog niet zo bekend maar als je het eenmaal ontdekt hebt geweldig leuk om te doen. Het is laagdrempelig en je hebt er geen speciale vaardigheden voor nodig. Wat ik met name terughoor en ook zelf ervaar is dat het je helpt om je hoofd leeg te maken, gedachten eruit te laten en tot rust te komen. Het helpt om perfectionisme los te laten en te ervaren dat alles wat vanuit jezelf komt goed is. Het is een eenvoudige manier om je creativiteit in kwijt te kunnen en te stimuleren. Het helpt je om tot jezelf te komen en beter in balans te zijn. In een groep kan er als vanzelf gezelligheid en verbondenheid ontstaan.

Ik zal verschillende tekeningen laten zien en daar iets bij vertellen. Ik help je een beetje op weg en het is vooral de bedoeling zelf aan de slag te gaan. Als je een tekenblok en potloden hebt, neem ze mee, als je ze niet hebt zal ik je voorzien.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! Warme groet, Josephine

Inloop 9.30 uur
Start workshop 10.00 uur
Einde workshop ca. 12.00 uur

De workshop is gratis toegankelijk. Aanmelden is niet noodzakelijk. Je bent van harte welkom.

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • Het Evoluon stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar en ziet dat als een vorm van social return. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • Consumpties zijn uitsluitend tegen betaling te verkrijgen in het restaurant van het Evoluon. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *