Creëren van overvloed 23-10-2017

Jeroen Spapens verzorgt de workshop “Het creëren van overvloed in je leven”. Ontwikkel je onbegrensde mogelijkheden en vervul je dromen. Deze workshop bevat een combinatie van new-age-filosofie samengevat in 7 natuurkundige wetten die de wereld besturen. Gebaseerd op werken van Deepak Chopra.

Stellen van vragen is mogelijk. Er is altijd een antwoord. Een “kennis”- bijeenkomst, uitleg over de natuurwetten, live muziek en zang, jongleren op muziek. Aan de hand van concrete voorbeelden in het moment hoop ik dat ik de aanwezigen kan enthousiasmeren om de wereld te zien door andere ogen.

Inzichten kwamen door veel te lezen, veel praten met mensen… en ik keek naar het jongleren in mijn leven. Er was ooit een gedachte waaruit het ontstaan is. De gedachte was: “Ik zou graag willen kunnen jongleren”. Omdat ik met deze gedachte (lees WENS) leefde, is deze ook uitgekomen. De actie kwam spontaan, omdat de wens er was. Het creëren van jouw werkelijkheid is de som van jouw eigen wensen en overtuigingen.

9.30 uur inloop
10.00 uur Jump (Jump is een leuke verbindende gespreksmethode waarin we elkaar en onszelf beter leren kennen)
10.30 uur start Workshop “ ”Het creëren van overvloed in je leven"
tot ca 12.00 uur

Er is nog tijd en ruimte om na te praten en te ontmoeten

De workshop is gratis toegankelijk. Aanmelden is niet noodzakelijk. Je bent van harte welkom.

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • Het Evoluon stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar en ziet dat als een vorm van social return. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • Consumpties zijn uitsluitend tegen betaling te verkrijgen in het restaurant van het Evoluon. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *