Inspiratie-ochtend

De door 20 mensen bezochte inspiratie-ochtend van 15-09-2017 startte met een introductie van de Groene Vlinder door Edwin Frericks en werd na een jump en vervolgens een korte pauze gevolgd door de workshop Je levensmissie en het pad ernaartoe door Richard Hereijgers.

De jump is elke keer hetzelfde en toch weer volkomen anders. Meestal doe je de jump met steeds een andere persoon maar ook met dezelfde persoon levert deze oefening telkens nieuwe inzichten op.

Richard leidde ons door de nodige stappen om inzicht in onze levensmissie te krijgen en nam daarbij zijn eigen leven als leidraad. Richard heeft al vaker inspirerende workshops voor de Groene Vlinder gegeven en het is elke keer weer de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *