Wandeling bij het Wasven 2-10-2017

Door grote belangstelling organiseert de Groene Vlinder nog een wandeling bij het Groendomein Wasven. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten en te genieten van de natuur en elkaar. Even heerlijk uitwaaien en tot rust komen.

Verzamelen vanaf 9.30 uur bij de Gasterij, Celebeslaan 30, 5641 AG Eindhoven
Start wandeling 10.00 uur (koffie of thee nuttigen kan na de wandeling of van 9.30 tot 10.00)
tot ca. 12.00 uur

Noor Belgraver of Aryan Heymann verzorgt deze ochtend.

Houd rekening met het weer en vergeet zeker niet bij warm weer om iets te drinken mee te nemen. De Gasterij is deze dag niet geopend. Er is wel ruimte om buiten gezellig (onder een afdak) iets te drinken of nuttigen. Dus neem gerust een thermoskan thee of koffie met wat lekkers mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *