Breng je dromen in beeld

Wat is er leuk aan een collage maken? Antwoord: alles.

Het is sowieso heerlijk om twee uur onbezorgd met een groep mensen te zitten knippen, scheuren en plakken. Lila en Jolanda hadden gezorgd voor een grote berg tijdschriften waar we teksten en plaatjes uit konden halen, en het is fascinerend om te zien wat er gebeurt als je je door je intuïtie laat leiden.

Je knipt alles uit wat je op een of andere manier aantrekt, en als je dat gedaan hebt, ontstaat er als vanzelf een min of meer harmonisch geheel. Of niet, natuurlijk. Hoe het ook zij, het eindresultaat is altijd iets wat je alleen zelf had kunnen maken en zegt dus van alles over je. Wil je dat weten? Fijn. Is dat niet waar het je om gaat? Ook goed. Soms is knippen en plakken alleen maar knippen en plakken.

We hebben in ieder geval een erg leuke ochtend gehad, wat onder meer mag blijken uit onderstaande foto’s.

Een gedachte over “Breng je dromen in beeld

  1. Van te voren waren mijn verwachtingen niet heel hoog gespannen, maar het was echt verrassend leuk! Ik was als laatste klaar ­čÖé en beveel het iedereen aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *