Workshop Kernkwaliteiten

Op maandag 10-07-2017 woonden 16 deelnemers de workshop Kernkwaliteiten bij.

Wat zijn je kernkwaliteiten? Wie wil dat nu niet weten? En wie had kunnen denken dat er zo’n nauwe relatie bestaat tussen je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën?

Tijdens de workshop Kernkwaliteiten met het kernkwadrant van Daniel Ofman werd het allemaal duidelijk. En het bleef natuurlijk niet bij een theoretisch verhaal: onder Richards leiding gingen we in groepjes van twee aan de slag om onze eigen uitdagingen en kwaliteiten in kaart te brengen.

Tijdens zo’n oefening leer je altijd weer iets nieuws over jezelf. En wat je al over jezelf denkt te weten, kun je met behulp van het kernkwadrant in een nieuw licht zien.

Het was, kortom, een waardevolle maar ook erg leuke workshop, en we hopen Richard nog vaak binnen de Groene Vlinder te zien.

Voor de workshop van Richard leidde Edwin ons door een jump. De vragen van de jump zijn altijd hetzelfde maar wat je tijdens een jump meemaakt is elke keer weer anders. Het is een eenvoudig middel dat je telkens weer nieuwe inzichten en mogelijkheden biedt.

De workshop Kernkwaliteiten werd gegeven door Richard Hereijgers. Meer informatie over Richard en zijn activiteiten vind je op de Wie-pagina van deze site en op Richards eigen websites:

Hieronder een foto-impressie van Jolanda:

En nog een foto-impressie van Emiel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *