Spelen met de dierenriem

Wat een leuke ochtend! Met 12 mensen 3 uur lang bezig zijn met de 12 tekens van de dierenriem onder leiding van Rikie van Well. Bij astrologie komt nog heel wat kijken, en is het wel fijn als iemand die zich daar al jarenlang in verdiept het op een informatieve maar vooral luchtige en speelse manier uitlegt.

Middels oefeningen kregen we de kans om iets te voelen van alle 12 tekens. Daarbij kom je natuurlijk niet alleen de ander maar vooral jezelf tegen. Het is namelijk altijd weer een verrassing wat een bepaalde oefening met je doet en wat het in je naar boven brengt.

Hieronder een foto. Meer informatie over Rikie van Well vind je op haar website: De draad van Ariadne.

Een gedachte over “Spelen met de dierenriem

  1. Ik ken Rikie van Well al heel lang en haar inzichten over de invloeden van onze Sterren op ons persoonlijk leven en dat van de wereld om ons heen, is steeds weer verrassend, boeiend en verrijkend! Vanuit een diepere wijsheid weet ze dat naar je te reflecteren op een liefdevolle en ondersteunende wijze en met een ongekend enthousiasme. Als je bij Rikie een workshop volgt, dan kun je ervan op aan dat je verrijkt en met een supergoed gevoel naar huis kunt gaan!! Dus gewoon doen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *