Een blog voor Groene Vlinder

Deel je inspiratie!

Zoals we met de Groene Vlinder een platform bieden voor workshops en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo is onze website een plek waar je mensen via het geschreven woord kunt bereiken.

Heb je inspiratie, een visie of passie te delen? Heb je iets te zeggen over jezelf, over het leven, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling — kortom, alles wat binnen de sfeer van Groene Vlinder valt — stuur je tekst dan naar een van de onderstaande personen. We plaatsen niet alles maar als het een beetje past en onze bezoekers er iets aan hebben, dan zetten we je bericht er graag op.

Wil je vaker iets publiceren op deze site, dan valt daar zeker over te praten. De voordelen van een bericht op de site van Groene Vlinder publiceren zijn:

  • Je bereikt een groter publiek.
  • Je brengt jezelf en je activiteiten onder de aandacht.
  • Je kunt links naar je eigen activiteiten en je website plaatsen.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons middels het formulier op de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *