Levensmissie en sound experience 26-6-2017

Duidelijkheid krijgen over je Levensmissie is van onschatbare waarde, vooral voor hoogsensitieve personen. Het werkt door op alle levensgebieden, van loopbaan tot sociaal leven, maar ook op je energieniveau en gezondheid.

Ik ga er in mijn visie vanuit dat ieder mens op aarde komt met een levensmissie, een groter doel. Op het moment dat je geboren wordt ben je dit echter vergeten. In het leven heb je de uitdaging om deze missie opnieuw te ontdekken.

In deze workshop gaan we aan de hand van de Creatiespiraal en de Chakra’s meer zicht krijgen op je eigen Levensmissie.

Tijdens de ’Life Alignment Sound Experience’ ervaar je een muzikale innerlijke reis door je chakra’s. Je kunt via je 8ste chakra informatie krijgen van je Hogere Zelf, je Ziel en je Gids over je levensmissie. We gaan vervolgens je chakrakwaliteiten bekrachtigen om je levensmissie te verwezenlijken.

Praktisch:
De Sound Experience duurt zo’n 40 minuten, mocht je daarbij willen gaan liggen dan kun je zelf een matje meenemen om het jezelf comfortabel te maken.

De workshop is gratis toegankelijk en wordt gegeven door Richard Hereijgers. Meer informatie over Richard en zijn activiteiten vind je op:

Datum: 26-6-2017
Tijd: 10:00
Locatie: Evoluon
Adres: Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Telefoon: 040-2504620
Parkeergelegenheid op het terrein van Evoluon
Openbaar vervoer: Hermes buslijn 401, 402 & 403 vanaf Eindhoven CS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *