Meditatieworkshop 20-11-2017

NB: Deze workshop komt te vervallen en zal zo snel mogelijk worden vervangen door iets anders.

Ik wil samen met de deelnemers een intuïtieve meditatie houden. We starten de meditatie door te gronden, daarna laat ik de meditatie op de vrije loop gaan. Ik vertel wat ik middels mijn derde oog ervaar en deel dit in de kring.

Je zult zien dat iedereen in de kring dingen gaat zien en ervaren. Deze mogen ze dan ook delen tijdens de meditatie. Men zal ook merken dat hetgeen men ziet of ervaart op elkaar aansluit. Ik doe zelf deze meditatie vaak met een aantal mensen en er gebeuren dan altijd hele mooie dingen.

Ik vind het zelf fijner als je je tijdens een geleide meditatie echt moet focussen op het verhaal van degene die de meditatie geeft. Ik wil deze meditatie graag met jullie delen.

Maandag 20 november
09.30 uur inloop
10.00 uur start workshop
Uitleg over mijn ervaring met meditatie
Delen van ervaringen van deelnemers
De meditatie
Nabespreken van de meditatie
12.00 uur einde workshop met mogelijkheid om nog even na te praten

NB: Als het kan een meditatiekussen meenemen of een kussen zodat je comfortabel kunt zitten. Je kunt ook krachtstenen meenemen om in het midden van de cirkel te leggen.

De workshop wordt gegeven door Régan Lardinois.

Klik hier om naar de aankondiging van deze workshop op Facebook te gaan.

Locatie: Evoluon
Adres: Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Telefoon: 040-2504620
Parkeergelegenheid op het terrein van Evoluon
Openbaar vervoer: Hermes buslijn 401, 402 & 403 vanaf Eindhoven CS.

Huisregels

  • Alle workshops van de Groene Vlinder zijn gratis toegankelijk.
  • Het Evoluon stelt haar zalen gratis aan ons beschikbaar en ziet dat als een vorm van social return. Daar zitten een paar voorwaarden aan vast:
    • Consumpties zijn uitsluitend tegen betaling te verkrijgen in het restaurant van het Evoluon. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.
    • We laten de ruimtes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze helpen na afloop om de ruimte schoon en opgeruimd achter te laten. Vaak hoeven er alleen tafels en stoelen teruggezet te worden; soms moet er rommel van de vloer worden geraapt en mogen tafels worden schoongemaakt.
    • Als je een workshop van de Groene Vlinder volgt, ga je ermee akkoord dat er tijdens de workshop foto’s worden gemaakt. Deze foto’s gebruiken we voor de impressies op onze website en dienen om potentiële deelnemers meer informatie over de Groene Vlinder en onze workshops te verschaffen.
  • Vrijwillige bijdrage: de workshops van de Groene Vlinder zijn gratis maar als organisatie maken we wel incidentele kosten, bijvoorbeeld voor de hosting van onze website. Wil je daar een klein bedrag (bijvoorbeeld een euro) aan bijdragen, dan staat er bij elke workshop een donatiepotje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *